Antarët e Rrjetit nga rajoni i Istogut nën udhëheqjen e kryetarit të Rrjetit për Austri, Yll Blakaj kanë dhuruar 50 ipad për fëmijët e 4 shkollave të kësaj komune.

Siç e dimë një pajisje e tillë ka qenë dhe është e domosdoshme këtë vit kur komunikimi i nxënësve me mėsimdhėnës është bërë vazhdimisht online.

Ky donacion është mirëpritur nga Komuna e Istogut.

Fëmijët e këtyre shkollave morrën donacion ipadat;
1. Banjë, “Trepça”
2. Gurrakoc, “Martin Camaj”
3. Zallq, “Avni Rrustemi
4. Uçë, “Tre dëshmorët”.

Anëtarët që kontribuan financiarisht për këtë donacion janë:

Yll Blakaj  Blakaj         Fenster und Turen GmbH

Afrim Alushaj               Alushaj GmbH

Sadush Belegaj            Bemalen. at

Brahim Alushaj            R.B.M Autorepair OG

Xhevdet Alihajdaraj   Algev  Bau GmbH

Avdi Rugovaj                Montscher  & Partner GmbH

Luan Mehmetukaj     Luani bau gmbH  dhe  Alush Mehmetukaj

 

 

See Less