Lajme

Home/Lajme
Lajme2019-03-21T13:31:43+01:00

Njihuni me “Vilveta Premium Caffe”  

Brenda Rrjetit të Biznesit të Shqiptarëve në Austri, me krenari e prezentojmë tash e tutje edhe kafenë tonë. Një kafe e cilësisë së lartë, e prodhuar nga firma anëtare e Rrjetit “Velvet Trading GmbH”, një firmë cateringu e dëshmuar në Austri, e udhëhequr nga Skifter Mushkolaj. Shiko webfaqen: https://vilveta.com/#UnsereGeschichte Me farën e kafës nga Brazili, Hondurasi, India dhe Guatamala [...]

By |April 25th, 2020|Categories: Uncategorized @sq|0 Comments

Afaristët nga Welsi ndihmojnë qytetarët në kohë pandemie

Ndërmarrja anëtare e Rrjetit "Pije Vendore", me pronar Fadil Limani, për të pastrehët në qytetin e Welsit të cilët ushqehen kryesisht tek "Die OÖ Tafel" në Wels, dha një donacion me Pije të prodhuara në Kosovë. Vlera e donacionit është mbi 7000(shtatemije) Euro! Kurse për shpërndarjen e ushqimeve falas tek nevojtaret në Wels, kësaj Organizate ua dha ne dipsozicion pa [...]

By |April 25th, 2020|Categories: Uncategorized @sq|0 Comments

Kryetari i nderit i Rrjetit z. Lazim Destani fton anëtarët e Rrjetit të ndihmojnë financiarisht Kosovën për luftimin e Pandemisë

Motra e Vëllezër të nderuar, Në këtë periudhë të vështirë pandemie të shkaktuar nga virusi Covid-19, si Anëtar i - Këshillit Koordinues të Diasporës dhe si - Kryetar Nderi i Rrjetit Global të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, e konsideroj themelore nevojën për t’i vënë në lëvizje strukturat tona me synimin që t’i dalim në ndihmë popullatës në trojet tona dhe [...]

By |April 25th, 2020|Categories: lajme|0 Comments

Gjendja e pandemisë shtyn Panairin e Bizneseve Shqiptare në Austri

Për shkak të gjendjes së Pandemisë dhe masave që ka ndërmarrë shteti i Austrisë si pasojë e virusit Covid-19, ne jemi detyruar që Panairin e Bizneseve Shqiptare në Austri të cilin e kishim planifikuar për fund të Prillit, ta shtyjmë për një kohë tjetër. Data e ardhshme kur mund të organizohet Panairi është 10 tetor 2020. Gjithsesi për detajet do [...]

By |March 27th, 2020|Categories: Uncategorized @sq|0 Comments

Takimi te THT Trockenbau mblodhi rreth 50 afaristë

Të shtunën 29.02.2020 u mbajt takimi i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri, ku morrëm pjesë anëtarët nga të gjitha degët e Rrjetit. Takimi u udhëheq nga Arben Myftari, sekretar i Rrjetit. Të pranishëm ishin kryetarët e të gjitha degëve të Rrjetit: Shyqëri Bytyqi, Qemajl Rexhaj, Ajet Tahiri dhe Nexhmedin Ahmeti nga dega më e re ajo e Salzburgut. Të pranishmit i [...]

By |March 2nd, 2020|Categories: Takim|0 Comments

THT Thaci Trockenbau kërkon punëtorë

Për më shumë rreth kompanisë THT Thaci Trockebau shikoni faqen www.tht-trockenbau.at Bau- und Projektleiter (PDF në gjermanisht) Për zonën e Vjenës dhe Niederösterreich. Të ketë praktikë disa vjeçare në këtë fushë (Trockenbau Projektleiter) Të ketë arsimin përkatës. Të ketë Patentë shoferi B. Të jetë i gatshëm për të bërë orë shtesë. Trockenbauer Facharbeiter (PDF në gjermanisht) Për zonën e Vjenës [...]

By |July 3rd, 2019|Categories: Punëtorë|Comments Off on THT Thaci Trockenbau kërkon punëtorë