lajme

Panairi 2023 përmes fotografive

2023-12-19T10:16:41+01:00

Kompani të shumta shqiptare nga Austria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Lugina e Preshevës ishin pjesëmarrëse në Panairin e bizneseve shqiptare në Austri që është mbajtur më 21 tetor.  Në panairin e sivjetmë, i cili ishte i katërti me radhë ishtë një interesim i jashtëzakonshëm për pjesëmarrje. Për këtë arsye është bërë përzgjedhje e veçantë e kompanive [...]

Panairi 2023 përmes fotografive2023-12-19T10:16:41+01:00

Takim i Rrjetit në Klaus – Austri

2023-12-19T09:56:57+01:00

Takimi në Klaus u organizua nga  kryetari i degës së Salzburgut Nexhi Ahmeti dhe antari i bordit Qemajl Rexhaj. Ky takim kishte për qëllim rrjetizimin dhe prezentimin e firmave pjesëmarrëse. Bizneset patëm mundësi: të prezentojnë para të pranishëve kompaninë e tyre dhe risit në ofertën e tyre. Aty u prezentuan: Alisjan Loshaj - SuchAgents Adriano Lilaj - [...]

Takim i Rrjetit në Klaus – Austri2023-12-19T09:56:57+01:00

Dega e Rrjetit të Austrisë së Epërme mbajti takimin e radhës

2023-07-09T11:21:28+01:00

Prezentimi i bizneseve të reja, networking dhe informimi rreth projekteve aktuale dhe të ardhshme të Rrjetit ishin temat kryesore të takimit. Me këtë rast u prezentua puna e kompanisë "Adamek Facility Service GmbH" nga menaxheri i kësaj kompanie Kosovar Gashi, i cili edhe u bë antari më i ri i degës së Austrisë së Eperme. Në [...]

Dega e Rrjetit të Austrisë së Epërme mbajti takimin e radhës2023-07-09T11:21:28+01:00

Kryetari i nderit i Rrjetit z. Lazim Destani fton anëtarët e Rrjetit të ndihmojnë financiarisht Kosovën për luftimin e Pandemisë

2020-04-25T09:21:29+01:00

Motra e Vëllezër të nderuar, Në këtë periudhë të vështirë pandemie të shkaktuar nga virusi Covid-19, si Anëtar i - Këshillit Koordinues të Diasporës dhe si - Kryetar Nderi i Rrjetit Global të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, e konsideroj themelore nevojën për t’i vënë në lëvizje strukturat tona me synimin që t’i dalim në ndihmë popullatës [...]

Kryetari i nderit i Rrjetit z. Lazim Destani fton anëtarët e Rrjetit të ndihmojnë financiarisht Kosovën për luftimin e Pandemisë2020-04-25T09:21:29+01:00
Go to Top