Panair

Panairi 2023 në Media

2023-12-19T09:40:37+01:00

Këtë vit Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri mblodhi në numër të madh afaristësh nga Austria dhe Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Lugina. Ishte një ditë plot rrjetizim ku nuk munguan as organizatat me të rëndësishme ekonomike sikur WKO etj. Gjithë organizimin e ndoqën mediat me interes të madh, në këtë rast u realizuan disa reportazhe dhe dokumentare [...]

Panairi 2023 në Media2023-12-19T09:40:37+01:00

Publikimi i Panairit “Vjena 2019” në Media

2019-05-07T08:07:28+01:00

  https://youtu.be/D5AujFgE-zs?fbclid=IwAR1lQu6CgMJvzoWFEu_qGezYyCQRtawYQCqCjPgyv8Llg-Ei98Miaet4PuA https://klankosova.tv/panairi-i-bizneseve-shqiptare-ne-austri-bashkoi-biznesmenet-nga-austria-dhe-kosova/?fbclid=IwAR1HMq7BLzBwxnmjq8j-U5N6RdQdTrCIgaiXh6LyDq8xzWZzPIuTEh8Ehkg

Publikimi i Panairit “Vjena 2019” në Media2019-05-07T08:07:28+01:00

Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri bashkoj sivjet biznesmenët nga Austria dhe Kosova

2019-04-29T13:39:20+01:00

Për të dytin vit me radhë në Vjenë u organizua Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri. Sivjet punën e tyre e ekspozuan rreth 60 ndërmarrje shqiptare që veprojnë në Austri. Në panairin "Vjena 2019"  punën dhe shërbimet e tyre e prezentuan një numër i madh i bizneseve nga të gjitha fushat, duke filluar nga ndërtimtaria, gastronomia, [...]

Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri bashkoj sivjet biznesmenët nga Austria dhe Kosova2019-04-29T13:39:20+01:00
Go to Top