THT Thaci Trockenbau kërkon punëtorë

2019-07-08T16:12:36+01:00

Për më shumë rreth kompanisë THT Thaci Trockebau shikoni faqen www.tht-trockenbau.at Bau- und Projektleiter (PDF në gjermanisht) Për zonën e Vjenës dhe Niederösterreich. Të ketë praktikë disa vjeçare në këtë fushë (Trockenbau Projektleiter) Të ketë arsimin përkatës. Të ketë Patentë shoferi B. Të jetë i gatshëm për të bërë orë shtesë. Trockenbauer Facharbeiter (PDF në gjermanisht) [...]