Brenda Rrjetit të Biznesit të Shqiptarëve në Austri, me krenari e prezentojmë tash e tutje edhe kafenë tonë.

Një kafe e cilësisë së lartë, e prodhuar nga firma anëtare e Rrjetit “Velvet Trading GmbH”, një firmë cateringu e dëshmuar në Austri, e udhëhequr nga Skifter Mushkolaj. Shiko webfaqen:

Me farën e kafës nga Brazili, Hondurasi, India dhe Guatamala dhe eksperiencën e madhe në gastronomi në Austri dhe më gjerë, ky ekip me pasion ka zhvilluar kafenë e cilësisë së lartë “Vilveta Premium Caffe”.

“Vilveta Premium Caffe”   mund ta porositni online këtu: https://vilveta.com/product/vilveta-coffee-premium/