Gjendja e pandemisë e ka vështirësuar funksionimin në mbarë botën. Kjo situatë e ka prek secilën organizatë dhe aktivitet.

Që të jemi pranë njëri – tjetrit dhe të mbesim në kontakt edhe në këtë realitet të ri, lusim anëtarët që të na dërgojnë materiale nga puna e fundit, projekti i fundit, që ti ndajmë në kanalet tona të informimit dhe të mbajmë njëri – tjetrin të informuar.

Dërgo foto, video, info nga vendi i punës në email adresën: info@rrjeti.at apo në faqen tonë në facebook: Albanian Global Diaspora Business Network@Rrjetiibizneseve 

Covid 19 s’mund të na ndal!