Forumi Ekonomik i këtij viti u mbulua gjerësisht nga mediat e Kosovës: këtu mund ti gjeni linqet e disa prej mediumeve kryesore se si raportuan ato për Eventin tonë:

Intervista e Kryetarit të Rrjetit të Bizneseve në Austri, Yll Blakaj njëkohësisht inciator dhe organizator i Forumit, intervistë për mediumin Telegrafi:

http://https://telegrafi.com/forumi-bizneseve-te-diaspores-ne-prishtine-blakaj-kompani-te-huaja-te-gatshme-per-investime-kosova-ti-mirepret-ofertat/ 

VIDEO: http://https://www.youtube.com/watch?v=pJMzj7Q7K5c

RTK:

Videoja përmbedhëse e eventit:

http://https://fb.watch/e7IIg04aF2/

Albinfo:

http://https://www.albinfo.ch/neser-ne-prishtine-fillon-forumi-i-bizneseve-te-diaspores/ 

RTV 21:

http://https://rtv21.tv/milioneri-francez-qe-po-synon-produktet-bujqesore-te-kosoves/