B2B

Nënshkruhen me sukses kontrata bashkëpunimi në Konferencën Ekonomike të Majit në Prishtinë

2019-06-05T13:04:11+01:00

Në Konferencën Ekonomike të Diasporës Shqiptare nga Evropa - B2B ashtu edhe siç pritej u arritën marrëveshje bashkëpunimi mes ndërmarrjeve nga Diaspora me ato nga Kosova. Në Darkën Gala disa nga këto marrëveshje u konkretizuan me nënshkrim të memorandumeve të bashkëpunimit: Marrëveshja e parë ishte mes Rrjetit të Finlandës dhe fabrikës së Verërave "Theranda Wine": Pra [...]

Nënshkruhen me sukses kontrata bashkëpunimi në Konferencën Ekonomike të Majit në Prishtinë2019-06-05T13:04:11+01:00

Në Prishtinë u organizua Konferenca Ekonomike e Diasporës Shqiptare nga Evropa

2019-06-05T12:14:13+01:00

Rrjetet e Bizneseve të Diasporës Shqiptare nga Evropa në maj organizuan konferencës ekonomike të diasporës shqiptare nga Evropa – B2B. Konferenca Ekonomike e Diasporës Shqiptare nga Evropa – B2B pati për qëllim lidhjen e bizneseve të Diasporës nga Evropa me bizneset kosovare, si dhe për të identifikuar mundësitë e investimeve dhe eksportit për produktet dhe shërbimet [...]

Në Prishtinë u organizua Konferenca Ekonomike e Diasporës Shqiptare nga Evropa2019-06-05T12:14:13+01:00
Go to Top