Ballina2019-04-02T23:22:12+01:00
Loading...

Takimet e ardhshme

 1. Takimi i radhës

  Nëntor 16 @ 14:00 - 17:00

Përparësitë e anëtarësimit në Rrjet

 • Duke qenë anëtarë i Rrjetit jeni në kontakt të vazhdueshëm me qindra afaristëshqiptarë – udhëheqës të kompanive të ndryshme.

 • Informoheni rregullisht për projektet e ndryshme ekonomike që ndodhin në vendet tona të origjinës dhe në Austri.

 • Bëheni pjesë e udhëtimeve tona grupore që kanë karakter ekonomik, duke hapur mundësitë për bashkëpunime me kompani tjera por edhe për mundësi investimesh dhe rritje të ndërmarrjes tuaj.

 • Ndërmarrja juaj vazhdimisht reklamohet në webfaqen e Rrjetit dhe në rrjetet sociale.

 • Bëheni pjesë e panairit tonë të përvitshëm: ku afaristët shqiptarë që veprojnë në Austri prezentojnë punën e tyre para publikut dhe njëri – tjetrit.

 • Keni mundësi të ndihmoni apo financoni organizatat e ndryshme kulturore/sportive në mënyrë grupore, përmes Rrjetit.

 • Në shërbime të caktuara do të mund të merrni oferta të ndryshme lirimesh.

 • Merrni pjesë në konferenca ekonomike.

 • Merrni shërbimet e projektit të Mentorimit: ku do të mbikqyreni, udhëhiqeni dhe udhëzoheni nga një afaristë i suksesshëm apo trajnues për ta zhvilluar dhe zgjeruar biznesin tuaj.

Sponsoret e Rrjetit

Lajmet e fundit

Bëhuni anëtar