Vjenë

M.A. Lindita Fetiu Sina
M.A. Lindita Fetiu Sina Koordinatore për Vjenë dhe Austri
+43 676 3754087
linda.fetiu@rrjeti.at

Austri e Eperme

Shyqëri Bytyqi
Shyqëri BytyqiKryetar i deges për Austrinë e Eperme
+43 660 683 42 83
shyqeri.bytyqi@rrjeti.at

Steiermark

Qemajl Rexhaj
Qemajl Rexhaj Kryetar i deges për Steiermark
+43 676 723 45 99
qemajl.rexhaj@rrjeti.at

Tirol

Ajet Tahiri
Ajet TahiriKryetar i deges për Tirol
+43 678 125 25 72
ajet.tahiri@rrjeti.at