Takimi në Klaus u organizua nga  kryetari i degës së Salzburgut Nexhi Ahmeti dhe antari i bordit Qemajl Rexhaj. Ky takim kishte për qëllim rrjetizimin dhe prezentimin e firmave pjesëmarrëse.

Bizneset patëm mundësi: të prezentojnë para të pranishëve kompaninë e tyre dhe risit në ofertën e tyre.

Aty u prezentuan:

Alisjan Loshaj – SuchAgents

Adriano Lilaj – Kanzlei Alb

Arbem Myftari – Studio Design 3eni.at

Shyqëri Emërllahu – Albi GmbH

Safet Krasniqi – Metag GmbH

Qemajl Rexhaj – Rexhaj Floor GmbH