Lajme

Lajme2022-01-31T16:33:23+01:00

Panairi 2023 përmes fotografive

Kompani të shumta shqiptare nga Austria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Lugina e Preshevës ishin pjesëmarrëse në Panairin e bizneseve shqiptare në Austri që është mbajtur më 21 tetor.  Në panairin e sivjetmë, i cili ishte i katërti me radhë ishtë një interesim i jashtëzakonshëm për pjesëmarrje. Për këtë arsye është bërë përzgjedhje e veçantë e kompanive vizitore nga vendet e [...]

By |21 Nëntor, 2023|Categories: lajme|Komentet te Panairi 2023 përmes fotografive Janë të Mbyllura

Panairi 2023 në Media

Këtë vit Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri mblodhi në numër të madh afaristësh nga Austria dhe Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Lugina. Ishte një ditë plot rrjetizim ku nuk munguan as organizatat me të rëndësishme ekonomike sikur WKO etj. Gjithë organizimin e ndoqën mediat me interes të madh, në këtë rast u realizuan disa reportazhe dhe dokumentare dedikuar panairit dhe Rrjetit. [...]

By |12 Nëntor, 2023|Categories: Panair|Komentet te Panairi 2023 në Media Janë të Mbyllura

Takim i Rrjetit në Klaus – Austri

Takimi në Klaus u organizua nga  kryetari i degës së Salzburgut Nexhi Ahmeti dhe antari i bordit Qemajl Rexhaj. Ky takim kishte për qëllim rrjetizimin dhe prezentimin e firmave pjesëmarrëse. Bizneset patëm mundësi: të prezentojnë para të pranishëve kompaninë e tyre dhe risit në ofertën e tyre. Aty u prezentuan: Alisjan Loshaj - SuchAgents Adriano Lilaj - Kanzlei Alb Arbem Myftari [...]

By |30 Shtator, 2023|Categories: lajme|Komentet te Takim i Rrjetit në Klaus – Austri Janë të Mbyllura

Dega e Rrjetit të Austrisë së Epërme mbajti takimin e radhës

Prezentimi i bizneseve të reja, networking dhe informimi rreth projekteve aktuale dhe të ardhshme të Rrjetit ishin temat kryesore të takimit. Me këtë rast u prezentua puna e kompanisë "Adamek Facility Service GmbH" nga menaxheri i kësaj kompanie Kosovar Gashi, i cili edhe u bë antari më i ri i degës së Austrisë së Eperme. Në takim u diskutua edhe [...]

By |6 Korrik, 2023|Categories: lajme, Uncategorized @sq|Komentet te Dega e Rrjetit të Austrisë së Epërme mbajti takimin e radhës Janë të Mbyllura

Realizohet kalendari i eventeve për pjesën e dytë të 2023-tës

Në zyret e Rrjetit në Wels - Austri e Epërme, u mbajt takimi i radhës i bordit të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri. Në mledhjen e cila zgjati rreth 4 orë përpos tjerash u realizua Kalendari i Eventeve për ngjarjet dhe projektet kryesore të pjesës së dytë të vitit 2023. Rrjetin e presin projekte të mëdha, disa prej tyre: [...]

By |23 Qershor, 2023|Categories: Uncategorized @sq|Komentet te Realizohet kalendari i eventeve për pjesën e dytë të 2023-tës Janë të Mbyllura

Zgjedhet kryesia që do ta udhëheq degën e Vjenës dhe Rrjetin në nivel qëndrorë.

Në Vjenë me datën 12 maj u mbyll procesi i zgjedhjeve, i cili kishte filluar në fund të vitit 2022 në secilën degë të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri. Zgjedhjet për degën e Vjenës dhe për Rrjetin në nivel të shtetit u mbajtën në prezencë të antarëve përfaqësues nga të gjitha degët tjera: Dega e Austrisë së Epërme, dega [...]

By |30 Maj, 2023|Categories: Uncategorized @sq|Komentet te Zgjedhet kryesia që do ta udhëheq degën e Vjenës dhe Rrjetin në nivel qëndrorë. Janë të Mbyllura
Go to Top