linda

Home/LInda Fetiu

About LInda Fetiu

This author has not yet filled in any details.
So far LInda Fetiu has created 20 blog entries.

50 fëmijë u pajisen me Ipad nga anëtarët e Rrjetit

2021-01-19T12:27:00+01:00

Antarët e Rrjetit nga rajoni i Istogut nën udhëheqjen e kryetarit të Rrjetit për Austri, Yll Blakaj kanë dhuruar 50 ipad për fëmijët e 4 shkollave të kësaj komune. Siç e dimë një pajisje e tillë ka qenë dhe është e domosdoshme këtë vit kur komunikimi i nxënësve me mėsimdhėnës është bërë vazhdimisht online. Ky donacion [...]

50 fëmijë u pajisen me Ipad nga anëtarët e Rrjetit2021-01-19T12:27:00+01:00

Takimi i kryesisë së Rrjetit të Biznesit me ambasadorin e Kosovës në Austri z. Lulzim Pllana

2020-10-17T16:23:07+01:00

Kryesia e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri u prit në takim nga ambasadori i ri i Republikës së Kosovës. Kryesia e Rrjetit e udhëhequr nga kryetari Yll Blakaj dhe udhëheqësit e degëve të Rrjetit nga e gjithë Austria e informuan ambasadorin Pllana për aktivitetet e deritashme të Rrjetit, projektet aktuale dhe planet. “Janë dy projekte [...]

Takimi i kryesisë së Rrjetit të Biznesit me ambasadorin e Kosovës në Austri z. Lulzim Pllana2020-10-17T16:23:07+01:00

Njofto rrjetin për biznesin tënd /projektin tënd të fundit!

2020-10-10T10:57:42+01:00

Gjendja e pandemisë e ka vështirësuar funksionimin në mbarë botën. Kjo situatë e ka prek secilën organizatë dhe aktivitet. Që të jemi pranë njëri - tjetrit dhe të mbesim në kontakt edhe në këtë realitet të ri, lusim anëtarët që të na dërgojnë materiale nga puna e fundit, projekti i fundit, që ti ndajmë në kanalet tona [...]

Njofto rrjetin për biznesin tënd /projektin tënd të fundit!2020-10-10T10:57:42+01:00

Rrjeti përkah edhe sivjet “Javët e Kulturës Shqiptare në Austri”

2020-10-10T10:43:28+01:00

Kryesia e Rrjetit priti në takim kryetaren e këshillit Koordinues të Shoqatave Shqiptare ne Austri, Kaltrina Durimishin. Durmishi e njoftoj rrjetin per Javët e Kulturës 2020 dhe ftoj anëtarët e Rrjetit që të bashkohen në mënyrë simbolike me donatorët tjerë duke përkrahur finaciarisht eventet e planifikuara. Për shkak të gjendjes së krijuar për shkak të Pandemisë [...]

Rrjeti përkah edhe sivjet “Javët e Kulturës Shqiptare në Austri”2020-10-10T10:43:28+01:00

Takimi i Rrjetit në Steiermark 26 Maj 2020

2020-10-10T10:33:24+01:00

Në ndërmarrjen Fadil Bau të afaristit Fadil Mujaj në Steiermark morrën pjesë një numër i konsiderueshëm i anëtarëve. Secila degë përfaqësohej me kryesinë dhe disa anëtarë. Ky ishte takimi i parë në nivel të Austrisë pas pandemisë.  Rivazhdimi i projekteve të ngelura përgjysmë ishte tema kryesore e takimit. Krahas diskutimeve të brendshme për buxhetin, për projektet [...]

Takimi i Rrjetit në Steiermark 26 Maj 20202020-10-10T10:33:24+01:00

Rrjeti po kthehet i fuqishëm pas pandemisë.

2020-06-03T12:38:10+01:00

Shumë aktivitete u anuluan dhe disa u shtyen mirëpo me 28 maj u mbajtë takimi i parë pas gjendjes pandemike që ishte nga muaji mars i këtij viti. U bënë plane për projekte dhe u vendos për tema të përbashkëta. Si ta ndihmojmë njeri-tjetrin pas krizes ishte njera nga pikat e agjendes. Ndërsa u diskutua për [...]

Rrjeti po kthehet i fuqishëm pas pandemisë.2020-06-03T12:38:10+01:00

Njihuni me “Vilveta Premium Caffe”  

2020-04-28T09:56:26+01:00

Brenda Rrjetit të Biznesit të Shqiptarëve në Austri, me krenari e prezentojmë tash e tutje edhe kafenë tonë. Një kafe e cilësisë së lartë, e prodhuar nga firma anëtare e Rrjetit “Velvet Trading GmbH”, një firmë cateringu e dëshmuar në Austri, e udhëhequr nga Skifter Mushkolaj. Shiko webfaqen: https://vilveta.com/#UnsereGeschichte Me farën e kafës nga Brazili, [...]

Njihuni me “Vilveta Premium Caffe”  2020-04-28T09:56:26+01:00

Afaristët nga Welsi ndihmojnë qytetarët në kohë pandemie

2020-04-25T09:28:50+01:00

Ndërmarrja anëtare e Rrjetit "Pije Vendore", me pronar Fadil Limani, për të pastrehët në qytetin e Welsit të cilët ushqehen kryesisht tek "Die OÖ Tafel" në Wels, dha një donacion me Pije të prodhuara në Kosovë. Vlera e donacionit është mbi 7000(shtatemije) Euro! Kurse për shpërndarjen e ushqimeve falas tek nevojtaret në Wels, kësaj Organizate ua [...]

Afaristët nga Welsi ndihmojnë qytetarët në kohë pandemie2020-04-25T09:28:50+01:00

Kryetari i nderit i Rrjetit z. Lazim Destani fton anëtarët e Rrjetit të ndihmojnë financiarisht Kosovën për luftimin e Pandemisë

2020-04-25T09:21:29+01:00

Motra e Vëllezër të nderuar, Në këtë periudhë të vështirë pandemie të shkaktuar nga virusi Covid-19, si Anëtar i - Këshillit Koordinues të Diasporës dhe si - Kryetar Nderi i Rrjetit Global të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, e konsideroj themelore nevojën për t’i vënë në lëvizje strukturat tona me synimin që t’i dalim në ndihmë popullatës [...]

Kryetari i nderit i Rrjetit z. Lazim Destani fton anëtarët e Rrjetit të ndihmojnë financiarisht Kosovën për luftimin e Pandemisë2020-04-25T09:21:29+01:00

Gjendja e pandemisë shtyn Panairin e Bizneseve Shqiptare në Austri

2020-03-27T10:50:35+01:00

Për shkak të gjendjes së Pandemisë dhe masave që ka ndërmarrë shteti i Austrisë si pasojë e virusit Covid-19, ne jemi detyruar që Panairin e Bizneseve Shqiptare në Austri të cilin e kishim planifikuar për fund të Prillit, ta shtyjmë për një kohë tjetër. Data e ardhshme kur mund të organizohet Panairi është 10 tetor 2020. [...]

Gjendja e pandemisë shtyn Panairin e Bizneseve Shqiptare në Austri2020-03-27T10:50:35+01:00