Këtë vit Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri mblodhi në numër të madh afaristësh nga Austria dhe Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Lugina. Ishte një ditë plot rrjetizim ku nuk munguan as organizatat me të rëndësishme ekonomike sikur WKO etj.

Gjithë organizimin e ndoqën mediat me interes të madh, në këtë rast u realizuan disa reportazhe dhe dokumentare dedikuar panairit dhe Rrjetit. Disa prej tyre i gjeni në vijim:

 

https://telegrafi.com/15-milione-euro-eksport-nga-kosova-per-ne-austri-blakaj-panairi-bizneseve-shqiptare-eshte-shembull-qe-po-bashkon-tregun/