Uncategorized @sq

Dega e Rrjetit të Austrisë së Epërme mbajti takimin e radhës

2023-07-09T11:21:28+01:00

Prezentimi i bizneseve të reja, networking dhe informimi rreth projekteve aktuale dhe të ardhshme të Rrjetit ishin temat kryesore të takimit. Me këtë rast u prezentua puna e kompanisë "Adamek Facility Service GmbH" nga menaxheri i kësaj kompanie Kosovar Gashi, i cili edhe u bë antari më i ri i degës së Austrisë së Eperme. Në [...]

Dega e Rrjetit të Austrisë së Epërme mbajti takimin e radhës2023-07-09T11:21:28+01:00

Realizohet kalendari i eventeve për pjesën e dytë të 2023-tës

2023-07-08T07:27:37+01:00

Në zyret e Rrjetit në Wels - Austri e Epërme, u mbajt takimi i radhës i bordit të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri. Në mledhjen e cila zgjati rreth 4 orë përpos tjerash u realizua Kalendari i Eventeve për ngjarjet dhe projektet kryesore të pjesës së dytë të vitit 2023. Rrjetin e presin projekte të [...]

Realizohet kalendari i eventeve për pjesën e dytë të 2023-tës2023-07-08T07:27:37+01:00

Zgjedhet kryesia që do ta udhëheq degën e Vjenës dhe Rrjetin në nivel qëndrorë.

2023-06-05T17:56:17+01:00

Në Vjenë me datën 12 maj u mbyll procesi i zgjedhjeve, i cili kishte filluar në fund të vitit 2022 në secilën degë të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri. Zgjedhjet për degën e Vjenës dhe për Rrjetin në nivel të shtetit u mbajtën në prezencë të antarëve përfaqësues nga të gjitha degët tjera: Dega e [...]

Zgjedhet kryesia që do ta udhëheq degën e Vjenës dhe Rrjetin në nivel qëndrorë.2023-06-05T17:56:17+01:00

Rrjeti hap rrugën për bizneset kosovare në Austri

2023-05-10T10:53:03+01:00

Pjesëmarrja në panairin e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri, organizuar nga Rrjeti ia hapi dyer kompanisë "Proton Cable" nga Kosova për në tregun austriak. Tashmë kabllot "Made in Kosova" po eksportohen me sukses, dhe e ardhmja duket shumë premtuese. Blerësit janë kompani austriake me pronarë shqiptarë që janë antarë të Rrjetit, dhe të cilët janë [...]

Rrjeti hap rrugën për bizneset kosovare në Austri2023-05-10T10:53:03+01:00

Ardit Zendeli u zgjodh kryetar i degës së Rrjetit në Austrinë e Epërme për 4 vitet e ardhshme.

2023-07-04T18:16:02+01:00

Zgjedhja e kryetarit të Degës së Austrisë së Epërme  u mbajten zyrën e Rrjetit në Wels, me datën 12 prill 2023, ashtu siç ishte planifikuar kohë më parë. Me pjesemarrje të një numri të madh të anëtarëve me të drejtë vote, u zgjodh kryetari dhe Alisjan Loshaj, u zgjedh anëtar i ri i kryesisë së degës [...]

Ardit Zendeli u zgjodh kryetar i degës së Rrjetit në Austrinë e Epërme për 4 vitet e ardhshme.2023-07-04T18:16:02+01:00

Vizita e suksesshme në Bursa – Turqi

2023-06-05T18:49:49+01:00

Rreth 50 afaristë shqiptarë, antarë të Rrjeteve të Bizneseve nga Austria, Finlanda, Italia, Zvicrra dhe disa afaristë nga Kosova, u pritën në Bursa nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Turqi, shoqata ARNIAD. Të enjtën shumica e afaristëve nga shtetet evropiane arritën në Bursa, ku dy ditët e ardhshme ishin plot takime B2B, rrjetizim dhe vizita. Dita [...]

Vizita e suksesshme në Bursa – Turqi2023-06-05T18:49:49+01:00

Rrjeti i Austrisë zgjodhi bordin e ri

2023-03-30T13:47:06+01:00

Në takimin e fundit në lokacionet e kompanisë së suksesshme IAT GmbH tek Basri Miftaraj, Rrjeti i bizneseve Shqiptare në Austri zgjodhi bordin e ri. Me të gjitha votat PËR pra pa asnjë votë kundër u zgjodhën këta antarë të bordit:  Alban Thaqi  Arben Myftari  Qemajl Rexhaj  Samir Cena  Basri Miftaraj  Nezir Tolaj  Gani Abazi   Arben [...]

Rrjeti i Austrisë zgjodhi bordin e ri2023-03-30T13:47:06+01:00

Salzburgu me plot plane për vitin 2023

2023-02-01T05:14:23+01:00

Dega e Rrjetit në Salzburg e realizuan takimin e parë për vitin 2023. Ishte një takim plot plane, ide e propozime. Kryetari Nexhi Ahmeti njoftoj që së bashku me kryesinë po shohin mundësitë për hapjen e zyrës së Rrjetit në Salzburg. Ky propozim është përkahur nga të gjithë të pranishmit në takim, dhe 12 antarë janë [...]

Salzburgu me plot plane për vitin 20232023-02-01T05:14:23+01:00

U zgjodh kryesia që do ta udhëheq degën e Rrjetit në Salzburg

2022-11-20T15:14:42+01:00

Një kryesi mjaft përfaqësuese doli nga zgjedhjet në degën e Rrjetit në Salzburg Me datën 17 të këtij muaji u mbajtën zgjedhjet për kryesi dhe kryetar në degën e Rrjetit në Salzburg. Të pranishëm në takimin zgjedhor ishin 16 biznese të kësaj zone. Mbledhja kishte dy pika: zgjedhjet dhe antarësimet e reja në Rrjet. Për kryetar [...]

U zgjodh kryesia që do ta udhëheq degën e Rrjetit në Salzburg2022-11-20T15:14:42+01:00

Vazhdohet mandati i kryesisë së degës së Tirolit, degën do ta udhëheq Ajet Tahiri

2022-11-14T17:16:50+01:00

Edhe në degën tonë të vogël në Tirol u mbajtë takimi zgjedhor i paraparë. Ishin katër vite punë të kryesisë për të bashkuar një grup mjaft të shprëndarë të afaristëvë duke pas parasysh pozitën gjeografike të kësaj zone. Në takimin e së premtës në Innsbruck ishin prezent 15 afaristë. Afaristët e pranishëm votuan edhe për një [...]

Vazhdohet mandati i kryesisë së degës së Tirolit, degën do ta udhëheq Ajet Tahiri2022-11-14T17:16:50+01:00
Go to Top