Dega e Rrjetit në Salzburg e realizuan takimin e parë për vitin 2023. Ishte një takim plot plane, ide e propozime. Kryetari Nexhi Ahmeti njoftoj që së bashku me kryesinë po shohin mundësitë për hapjen e zyrës së Rrjetit në Salzburg. Ky propozim është përkahur nga të gjithë të pranishmit në takim, dhe 12 antarë janë dakorduar që do ta finanzojnë qeranë e zyres. Ata u dakorduan që takime e tilla të organizohen çdo muaj, me qëllim të realizimit networking dhe realizimin e planeve të kësaj dege të Rrjetit.

Takimi i ardhshëm:

Data 03.02.2023

Ora: 19:00 -21: 00

Lokali: Konoba 25, Adresa: Rainerstrassw 25, 5020. Pronar: Ylber Qoqaj