rrjeti-neu

About rrjeti-neu

This author has not yet filled in any details.
So far rrjeti-neu has created 5 blog entries.

THT Thaci Trockenbau kërkon punëtorë

2019-07-08T16:12:36+01:00

Për më shumë rreth kompanisë THT Thaci Trockebau shikoni faqen www.tht-trockenbau.at Bau- und Projektleiter (PDF në gjermanisht) Për zonën e Vjenës dhe Niederösterreich. Të ketë praktikë disa vjeçare në këtë fushë (Trockenbau Projektleiter) Të ketë arsimin përkatës. Të ketë Patentë shoferi B. Të jetë i gatshëm për të bërë orë shtesë. Trockenbauer Facharbeiter (PDF në gjermanisht) [...]

THT Thaci Trockenbau kërkon punëtorë2019-07-08T16:12:36+01:00

Forumi ekonomik mblodhi qindra afarist shqiptarë nga bota

2019-03-21T08:56:41+01:00

Në Prishtinë u mbajt forumi i parë ekonomik i Bizneseve të Diasporës Shqiptare. Në forumin dy ditorë u mblodhën rreth 500 afaristë. Nga Diaspora erdhën qindra afaristë duke e bërë këtë forum ndër më të rëndësishmin e këtij lloji. Qindra afaristë e panë forumin si mundësi për krjimin e kontakteve, zgjerimin e bizneseve të tyre, [...]

Forumi ekonomik mblodhi qindra afarist shqiptarë nga bota2019-03-21T08:56:41+01:00

Themelohet dega e Rrjetit në Tirol

2019-03-21T14:14:56+01:00

Me 3 qërshor  u krijua zyrtarisht dega e Rrjetit te Bizneseve Shqiptare në Austri, në rajonin e Tirolit. Kryetar i kesaj dege të RrBSHA-se u zgjodh: Ajet Tahiri, nënkryetar Xhevdet Mehmeti dhe sekretare Lisa Vuljaj. Dega e Tirolit u krijua pas një pune të vazhdueshme të muajve të fundit të afaristëve shqiptarë atje dhe vizitave [...]

Themelohet dega e Rrjetit në Tirol2019-03-21T14:14:56+01:00

Darka e Lamës kremtohet nga Rrjeti i Austrisë

2019-03-21T08:21:08+01:00

Darka e Lamës është momenti kur Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Austri, e kremton suksesin e vitit që po mbetet pas. Dhjetori është muaji kur fillojnë festat e përmbylljes me sukses të punëve të përbashkëta, projekteve të realizuara etj. Dhe dhjetori është edhe muaji kur Rrjeti fton në një darkë të gjithë anëtarët e saj [...]

Darka e Lamës kremtohet nga Rrjeti i Austrisë2019-03-21T08:21:08+01:00

Degët e Rrjetit të Evropës u takuan në Dusseldorf

2019-03-21T08:21:36+01:00

Në Dusseldorf u takuan kryesitë e degëve të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në nivel të Evropës. Ata që i udhëheqin me qindra ndërmarrje shqiptarë në diasporë, ishin në një takim të përbashkët pune, për ti koordinuar hapat e mëtutjeshëm të punës së Rrjetit në nivel të Evropës. Kjo organizatë e madhe që tashmë ka [...]

Degët e Rrjetit të Evropës u takuan në Dusseldorf2019-03-21T08:21:36+01:00
Go to Top