Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri

2019-04-04T11:04:47+01:00

Për herë të dytë në Austri organizohet panairi i ndërmarrjeve të themeluara nga komuniteti shqiptar. Në panairin "Vjena 2019" do të prezentohen një numër i madh firmash nga të gjitha fushat, duke filluar nga ndërtimtaria, gastronomia, IT, media, Immobilien, Sport etj. Aty do të gjeni kompani të vogla, mesme dhe të mëdha. Nëse keni nevojë për [...]