Pas  një  pune te madhe, u hap zyra e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri, në qytetin Wels të Austrisë së Epërme.
Një punë fantastike nga anetaret e Rrjetit dhe kryesise së kësaj dege.
Donatorët kryesorë:
THT-Thaçi GmbH
Rexhaj Floor GmbH
Cena Bau GmbH
Blakaj fester und Turen GmbH
SB Elektroteknik
VideoTec Systems
Limani GmbH
Isotech GmbH
Adriano Kanzlei Alb
Albi eu
Topalli GmbH
Tuseva Clean KG
Laee GmbH
Bruder Bau GmbH
Design Plan Architektur
AT Mobil Funk GmbH