Takim

Takimi te THT Trockenbau mblodhi rreth 50 afaristë

2020-03-02T21:35:47+01:00

Të shtunën 29.02.2020 u mbajt takimi i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri, ku morrëm pjesë anëtarët nga të gjitha degët e Rrjetit. Takimi u udhëheq nga Arben Myftari, sekretar i Rrjetit. Të pranishëm ishin kryetarët e të gjitha degëve të Rrjetit: Shyqëri Bytyqi, Qemajl Rexhaj, Ajet Tahiri dhe Nexhmedin Ahmeti nga dega më e re ajo e [...]

Takimi te THT Trockenbau mblodhi rreth 50 afaristë2020-03-02T21:35:47+01:00

Nënshkruhen me sukses kontrata bashkëpunimi në Konferencën Ekonomike të Majit në Prishtinë

2019-06-05T13:04:11+01:00

Në Konferencën Ekonomike të Diasporës Shqiptare nga Evropa - B2B ashtu edhe siç pritej u arritën marrëveshje bashkëpunimi mes ndërmarrjeve nga Diaspora me ato nga Kosova. Në Darkën Gala disa nga këto marrëveshje u konkretizuan me nënshkrim të memorandumeve të bashkëpunimit: Marrëveshja e parë ishte mes Rrjetit të Finlandës dhe fabrikës së Verërave "Theranda Wine": Pra [...]

Nënshkruhen me sukses kontrata bashkëpunimi në Konferencën Ekonomike të Majit në Prishtinë2019-06-05T13:04:11+01:00

Në Prishtinë u organizua Konferenca Ekonomike e Diasporës Shqiptare nga Evropa

2019-06-05T12:14:13+01:00

Rrjetet e Bizneseve të Diasporës Shqiptare nga Evropa në maj organizuan konferencës ekonomike të diasporës shqiptare nga Evropa – B2B. Konferenca Ekonomike e Diasporës Shqiptare nga Evropa – B2B pati për qëllim lidhjen e bizneseve të Diasporës nga Evropa me bizneset kosovare, si dhe për të identifikuar mundësitë e investimeve dhe eksportit për produktet dhe shërbimet [...]

Në Prishtinë u organizua Konferenca Ekonomike e Diasporës Shqiptare nga Evropa2019-06-05T12:14:13+01:00

U themelua dega e Rrjetit të Austrisë për rajonin e Salzburgut

2019-05-20T12:49:46+01:00

Në prani të rreth 30 ndërmarrëse shqiptarë me datën 18 maj në Salzburg u bë themelimi i degës së Rrjetit për këtë rajon. Kjo degë është e 5-ta me radhë pas: Vjenës, Degës së Austrisë së Epërme, degës së Steiermarkut dhe degës së Tirollit. Kryesia e degës së Salzburgut është kjo: Nexhmedin Ahmeti Jehona Berisha Liri [...]

U themelua dega e Rrjetit të Austrisë për rajonin e Salzburgut2019-05-20T12:49:46+01:00

Forumi ekonomik mblodhi qindra afarist shqiptarë nga bota

2019-03-21T08:56:41+01:00

Në Prishtinë u mbajt forumi i parë ekonomik i Bizneseve të Diasporës Shqiptare. Në forumin dy ditorë u mblodhën rreth 500 afaristë. Nga Diaspora erdhën qindra afaristë duke e bërë këtë forum ndër më të rëndësishmin e këtij lloji. Qindra afaristë e panë forumin si mundësi për krjimin e kontakteve, zgjerimin e bizneseve të tyre, [...]

Forumi ekonomik mblodhi qindra afarist shqiptarë nga bota2019-03-21T08:56:41+01:00

Themelohet dega e Rrjetit në Tirol

2019-03-21T14:14:56+01:00

Me 3 qërshor  u krijua zyrtarisht dega e Rrjetit te Bizneseve Shqiptare në Austri, në rajonin e Tirolit. Kryetar i kesaj dege të RrBSHA-se u zgjodh: Ajet Tahiri, nënkryetar Xhevdet Mehmeti dhe sekretare Lisa Vuljaj. Dega e Tirolit u krijua pas një pune të vazhdueshme të muajve të fundit të afaristëve shqiptarë atje dhe vizitave [...]

Themelohet dega e Rrjetit në Tirol2019-03-21T14:14:56+01:00

Degët e Rrjetit të Evropës u takuan në Dusseldorf

2019-03-21T08:21:36+01:00

Në Dusseldorf u takuan kryesitë e degëve të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në nivel të Evropës. Ata që i udhëheqin me qindra ndërmarrje shqiptarë në diasporë, ishin në një takim të përbashkët pune, për ti koordinuar hapat e mëtutjeshëm të punës së Rrjetit në nivel të Evropës. Kjo organizatë e madhe që tashmë ka [...]

Degët e Rrjetit të Evropës u takuan në Dusseldorf2019-03-21T08:21:36+01:00
Go to Top